CV

Voor het plaatsen van een nieuwe C.V. Ketel – Nieuwe radiatoren of de aanleg / uitbereiding van de C.V. instalatie al deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

Voor wat betreft C.V. ketels zijn wij dealer van NEFIT. Bij voorkeur passen we dit merk ( fabrikaat) toe omdat wij hiervan alle specifieke kennis en ( de meest voorkomende) onderdelen standaard op voorraad hebben. Op verzoek kunnen wij ook andere fabrikanten leveren en monteren.

Van een lokale gasverwarming tot een complete c.v. installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor wat c.v. installaties betreft ligt onze specialiteit toch wel bij de installaties in de woningbranche. Wij hebben ervaring in het ontwerpen, leveren, monteren en het onderhouden van installaties voor eenvoudige woningen, bungalows, landhuizen en de kleine utiliteit.

Uiteraard kunnen wij gebruik maken van de verschillende verbindings technieken voor buizen, traditionele draadfittingen, dunwandige buis met knelfittingen en de modernste techniek van in de afwerkvloer weggewerkte flexibele buis met hoogwaardige fittingen.

Wij hebben ruime ervaring in alle typen ketels van het fabrikaat Nefit. Deze ketels behoren tot de moderne, energiezuinige en betrouwbare ketels en zijn ook nog eens van Nederlands fabrikaat. Net als bij de hedendaagse auto’s worden de gebruikte technieken steeds geavanceerder en vragen ze ook meer kennis van deze technieken van degeen die ze plaatsen en vooral onderhouden. Middels bijscholingen blijven wij op de hoogte van deze technieken. Ook met onze gereedschappen zoals analyse- en testapparatuur concentreren wij ons op de ketels van Nefit.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nefit.

Ondanks dat lokale gasverwarming als hoofd verwarming niet meer zo vaak wordt toegepast worden de traditionele gashaarden nog steeds gefabriceerd en is er nog een grote keuze wat uitvoeringen betreft. De haarden zijn er in de eenvoudige, de luxe tot de op openhaard lijkende typen die bijna niet van een echte open haard zijn te onderscheiden. Kortom van alleen verwarmen tot het brengen van sfeer in uw woonkamer. Een grote leverancier van gashaarden is de firma Have. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van Have.

Water

Het belangrijkste is dat uw drinkwater, als eerste levensbehoefte, fris en veilig uit de kraan komt. De taphoeveelheid en de druk dienen in orde te zijn en er mag ook geen warmteverlies optreden. Alle werkzaamheden die betrekking hebben op waterinstallaties zijn bij ons in goede handen:

  • De aanleg van drinkwaterinstallaties
  • Het aanleggen van koud- en warmwaterinstallaties en warmwater-ringleidingen
  • Het leveren en monteren van onthardingsinstallaties
  • Het leveren en monteren van warmwatertoestellen, tevens onderhoud hiervan
  • Legionella keuring

Verwarming & water

“Comfortabel en zuinig. Daar draait het om bij een goede cv-installatie. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zodat we u het beste kunnen adviseren.”

Modern comfort betekent aangename warmte in de koudere jaargetijden. Om dit te bereiken leveren en installeren wij cv ketels van Nefit. Deze moderne verwarmingstoestellen bieden niet alleen veel comfort, ze zijn ook bijzonder zuinig met energie en verdienen zichzelf ten opzichte van verouderde installaties al snel terug.

Modern comfort betekent ook oog voor energiebesparing en duurzame energiebronnen. We zijn dan ook thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van designradiatoren, vloerverwarming en zonnecollectoren en –boilers.

Modern comfort betekent ook oog voor energiebesparing en duurzame energiebronnen.